Mellansnack! med Lena Frisk

En kurs för dig som vill bli bättre på att tala inför folk, professionellt på scenen eller hålla tal på bröllopet. Du lär dig hur, varför och när.

Detta är en kurs både för dig som får ångest bara på tanken av att prata inför folk och för dig som vill förbättra dina mellansnack på scenen eller utveckla dina talarskills i allmänhet.
Under veckan kommer vi att jobba med hur man skriver ett underhållande tal, hur man framför det bäst, röst o kroppsförståelse samt mikrofonteknik
Vi kommer att jobba både i grupp och individuellt. Fundera på vad du vill ha ut av kursen och maila Lena så kan hon bäst förbereda sig för att hjälpa dig mest effektivt.

 
Kursledare: Lena Frisk

Lena Frisk
– flerfaldigt prisad komiker, radiopratare och föreläsare. Håller även regelbundet ståuppkurser, talarkurser och workshops i ämnet bl.a på sin ståuppklubb MACK i Malmö.
Som talarcoach hjälper hon alla slags talare och ledare som vill utveckla sina talarpresentationer. T.ex tränar hon föreläsare, chefer mm att maximera budskapet och göra det intressantare och roligare.
Hon arbetar både med den sceniska förmågan, retoriken, humorn, samt med kroppsspråk, tal- och mikrofonteknik.
Läs mer om Lena: www.lenafrisk.nu/talarcoach

Mer om kursen: Inga förkunskaper krävs, bara vilja och motivation.

Kost och logi: fr. 4525 kr (helpension och del i dubbelrum) 

Kurstid: mån 30/7 kl.12.00 – fre 3/8 kl.15.00