Blomsterprakt i akvarell

Akvarellmåleri med energi och glädje. Vi utforskar den underbara världen av akvarellmåleri och målar blommor i härliga färger och använder oss av olika tekniker.

 

Vi går bland annat igenom:
Ordningen vi målar. Motiv kontra bakgrund. Vilket målar man först? Hur bygger man upp ett djup i en tavla? Allt detta och mer går vi igenom metodiskt steg för steg.

Denna kursen är öppen för alla – oavsett om ni är nybörjare eller har tidigare erfarenhet av akvarellmålning. Det viktigaste är att ha ett öppet sinne och vara redo att prova nya saker.
Jeanette kommer att uppmuntra er till att släppa loss er inre konstnär, låta er experimentera och låta färgerna sprudla.
Vi målar i en positiv och uppmuntrande miljö där du kan dela dina idèer, upplevelser och du får känna glädjen i att skapa akvarellmålningar.Kursledare Jeanette Öberg

Jeanette Öberg, konstnär, mönsterdesigner, modedesigner och grafisk designer.
Jeanette har hållit kurser i akvarell sedan 2009 i vilka hon delar med sig utav sina kunskaper, pratar akvarelliska och vill att vi alla ska hitta glädjen i att måla. Hennes konstnärliga bakgrund inkluderar separatutställningar, samlingsutställningar och även jurybedömda utställningar.

 Läs mer om Jeanette:
  www.ardenno.se

 

Kost och logi: fr. 5653kr (helpension och del i dubbelrum)
Kurstid: Mån 22/7 kl.12.00 – Fre 26/7 kl.15.00

Material:
Kursdeltagare tar själva med sitt material.
Materiallista kommer tillsammans med välkomstbrev efter anmälan.