CVT - Complete Vocal Technique grund

Få överblick i CVT och hur du använder din röst på ett ultimat sätt. Lär dej problemlösa och avdramatisera mystiken kring sång. Förhoppningsvis hittar du nya oanade sätt att nå nya ljud och höjder!

 

Complete vocal Technique, (CVT), har blivit känt för sin konkreta och effektiva metod. Att alla kan åstadkomma alla toner, även effekter som t.e.x. distorsion, growl och grunt, på ett hälsosamt sätt, genomsyrar tekniken.

Complete vocal technique är en röstteknik som är uppbyggd på ett pedagogiskt och effektivt sätt för att det ska passa dej som individ.
En enkel terminologi, och kunskap om vad som sker i kroppen när du gör valda ljud gör att du snabbt blir självgående i att lösa dina utmaningar. Tekniken går hand i hand med anatomin och fysiologin.

Kursen kommer att innehålla teoretiska föreläsningar blandat med praktiska övningar.
Vi kommer även att arbeta i masterclasses där vi fokuserar på att lösa de tekniska utmaningarna med tydliga verktyg anpassade personligen för dej.

CVT kan utmana dig att expandera din rösts möjligheter till ljud. Att vi alla har samma möjligheter att träna upp oss för olika ljud, där inget är fel eller farligt, kan göra oss lite bredare genremässigt, eller bara i tanken.

Passar alla som använder sin röst från amatör till professionell då vi arbetar både i grupp och individuellt. Som amatör får du en bra helhetssyn på ditt instrument och får verktyg för att jobba med t.e.x alla volymer ur ett hälsosamt perspektiv.

Som mera van sångare eller pedagog får du en bra överblick av Complete vocal technique och hur du använder tekniken för att bredda dej genremässigt och soundmässigt. Kanske går du "all in" för att testa effekter.Kursledare: Marta Parkman

Marta Parkman
är utbildad och auktoriserad CVT-pedagog och musikalartist.
Hon driver eget företag under namnet "Complete vocal room" och har undervisat på bl.a HSM Artisten, Balettakademiens yrkeslinje för musikalartister och Performing art school i Göteborg.

Marta berättar - "när jag stötte på CVT blev det svaret på många frågor jag hade haft kring min röst. Plötsligt kunde jag göra saker jag aldrig tidigare hade trott var möjligt. Framförallt hjälpte det mej genom att inte behöva tänka begränsat. Jag visste vad rösten kunde åstadkomma och hur jag skulle göra för att få det att hända."
Att få dela med sig av detta är fantastiskt roligt och givande!

Läs mer om Marta: https://completevocalroom.se

Kost och logi: fr. 4865 kr (helpension och del i dubbelrum) 

Kurstid: mån 20/7 kl.12.00 – fre 24/7 kl.15.00