Sjung i sommar med VoiSing & RöstSPA

I år fokuserar vi på sång & välbefinnande. Körsång varvas med sångträning för hela kroppen. En hälso-boostande energikick för alla som älskar att sjunga!

 

De senaste åren har allt fler rapporter kommit om sångens kraftfulla och välgörande påverkan på hela människan. Körsång varvas med sångträning för hela kroppen. En hälso-boostande energikick för alla som älskar att sjunga!

Vi jobbar både i storkör och i mindre vokalgrupper där varje röst får göra skillnad. Stämsång, sångteknik och kravfri improvisation, i olika genrer och på olika språk. Kursen vänder sig till alla som älskar att sjunga och som vill utveckla sitt instrument på flera olika sätt.

Almaz lär ut körsånger med olika fokus: rytm, sväng, klang, text och uttryck. Ibland sjunger vi unisont, ibland i stämmor.

Inger förankrar sjungandet i hela kroppen med hjälp av sin egen metod VoiSing Sång- & RöstSPA. Hon kombinerar sång-träningen med yin yoga, meditativ sång-improvisation samt uppfriskande sångjympa-pass.

Helhetsupplevelsen öppnar, stärker och värmer upp röst, kropp och sinne.

Inga förkunskaper behövs. 
Kursledare: Almaz Yebio och Inger Ohlén

Almaz Yebio är sångpedagog och kördirigent vid Malmö Musikhögskola, Estetiska programmet - latinskolan, Malmö och frilansmusiker.
Läs mer om Almaz Yebio
Inger Ohlén är sång- och rytmikpedagog. Hon har sedan 2004 bl.a utvecklat konceptet VoiSing & RöstSPA och har arbetat med både solister, grupper och körer.
Läs mer om Inger Ohlén


Kost och logi: fr. 4685kr (helpension och del i dubbelrum) 

Kurstid: mån 22/7 kl.12.00 – fre 26/7kl.15.00