Qigong

Lär dig Wudang fem element qigong, Wudang wuxing yangsheng gong, där varje element är representerat av ett djur. Qigong är ett utmärkt sätt att stärka och balansera både kropp och själ.

Du kommer också att instrueras i grunderna i stående meditation, en essentiell del inom qigong som är mycket välgörande. Formen som lärs ut är en fin form med många härliga vridningar i midjan bland annat. Man kan lära sig hela formen under kursen och sedan fortsätta öva på egen hand. Qigong är ett utmärkt sätt att stärka och balansera både kropp och själ, efter en kurs brukar man känna sig både utvilad och stärkt.


JanaSarman
Kursledare: Jana Särman

Jana Särman har över trettio års erfarenhet som instruktör i qigong och taiji quan. Jana bodde i Kina i mitten av 80-talet där hon studerade qigong, taiji quan och daoism med mera. Qigong har en nära relation till traditionell kinesisk medicin. Jana är även diplomerad akupunktör och utbildad i kinesisk örtmedicin.
Läs mer om Jana på: www.odlalivet.se

 

Mer om kursen: Till kursen behöver man kläder som inte sitter åt. Är det fint väder är vi kanske ute, så tänk kläder efter väder!
Alla är välkomna både ovana och vana qigong-utövare.

Kost och logi: fr. 4525 kr (helpension och del i dubbelrum) 

Kurstid: mån 9/7 kl.12.00 – fre 13/7 kl.15.00