Bo på vandrarhem och upptäck Skånes sydkust!

Skurups folkhögskolas vandrarhem ligger i utkanten av Skurups by där de vajande sädesfälten tar vid. Här bor du i lugn lantlig miljö med närhet till såväl Österlens rika utbud av natur och kultur samt till storstadspulsen i Malmö och Köpenhamn.
Vandrarhemmet är fördelat på två hus.
Rummen är enkelt och funktionellt inredda, alla med eget badrum. Varje hus har ett fullt utrustat gemensamt kök samt tvhörna.
Kostnadsfritt internet finns i husen, Wi-Fi och/ eller ethernet.
När du bor hos oss har du tillgång till vårt gym, bordtennis, grillmöjlighet mm.
Till oss kommer du enkelt med pendeltåget från Malmö, tar ca 40 min, därefter en promenad på ca 1.5 km. Med bil tar det ca 30 minuter från Malmö och ca 15 minuter från Ystad.
Du når också centrala Köpenhamn på mindre än en timme.

Vill du bada föreslår vi fantastiska Mossbystrand endast 10 km från vandrarhemmet eller på gångavstånd Skurups utomhusbad.
Skogspromenad i vackra bokskogen finner du strax norr om Skurup vid Svaneholms slott. Även slottet är väl värt ett besök med sin intressanta historia. Här kan du också fiska om du köper fiskekort i slottsboden. Inte långt härifrån kan du även besöka Johannamuseet.

Vandrarhemmet är öppet mellan 19:e juni till 11:e augusti 2017.
I sommar erbjuder vi i första hand boende under helgerna, från fredag till måndag.

Priser:
Pris dubbelrum: 325 kr/pers

Pris enkelrum 425 kr/pers

Halva priset för barn 6-12 år.
Barn under 6 gratis.

Önskar du hyra lakan och handdukar kostar det:
Lakan: 100 kr/ person
Handdukar: 75 kr/ person
Städning: 200 kr/ rum

Vi kan tyvärr inte ta emot husdjur.

Boka här »