Sjung i sommar med VoiSing & RöstSPA

Hitta in i ditt instrument kroppen och rösten på ett annorlunda sätt!
Denna kurs ger dig djupgående, instrumentvårdande effekter och vänder sig till alla som älskar att sjunga!

Vi jobbar både i storkör och i mindre vokalgrupper där varje röst får göra skillnad. Stämsång, sångteknik och kravfri improvisation, i olika genrer och på olika språk. 
Årets nyhet är att vi lyckats locka Inger Ohlén till vårt sånglärarteam! Inger jobbar med sin egen metod VoiSing Sång-och RöstSPA. Det är en fysisk, tonal och meditativ upplevelse som genom sången öppnar upp, expanderar samt värmer röstklangen i både sång och tal. VoiSing Sång- och RöstSPA påminner om en blandning mellan körsång, lätt yoga & meditation.

 AlmazYebio ImgerOhlénAlexandraHamnede

Kursledare: Almaz Yebio, Inger Ohlén och Alexandra Hamnede

Almaz Yebio är sångpedagog och kördirigent vid Malmö Musikhögskola, Estetiska programmet - latinskolan, Malmö och frilansmusiker.
Läs mer om Almaz Yebio

Inger Ohlén är sång- och rytmikpedagog. Hon har sedan 2004 bl.a utvecklat konceptet VoiSing & RöstSPA och har arbetat med både solister, grupper och körer.
Läs mer om Inger Ohlén

Alexandra Hamnede är sångpedagog på Skurups Folkhögskola, Estetiska Programmet - Latinskolan, Malmö, Voiceroom - Malmö. Auktoriserad CVT-lärare (Complete Vocal Technique).
Läs mer om Alexandra Hamnede

 

Kost och logi: fr. 4525 kr (helpension och del i dubbelrum) 

Kurstid: mån 25/6 kl.12.00 – fre 29/6 kl.15.00

Mer om kursen: Du ska ha på dig mjuka kläder och gärna träningsskor. Har du yogamatta och filt tar du med dig det eller så finns det att låna på skolan. Kom också ihåg vattenflaska!